Looking For Anything Specific?

Beykoz Yangın / Beykoz'da ilkokulda yangın / Beykoz yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı.

Beykoz Yangın / Beykoz'da ilkokulda yangın / Beykoz yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı.. Beykoz çubuklu'da 7 katlı iş merkezinin bodrum katında kazan dairesindeki çalışma sırasında yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. 29 haziran 2018 cuma 15:26. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Beykoz\'da ormanlık alanda çıkan yangın, yerden ve havadan müdahale ile kontrol altına alındı. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Beykoz çubuklu'da 7 katlı iş merkezinin bodrum katında kazan dairesindeki çalışma sırasında yangın çıktı.

Beykoz kundura fabrikasında yangın - Haber3
Beykoz kundura fabrikasında yangın - Haber3 from i.haber3.com
Yangının diriliş ertuğrul dizisinin setinde çıktığı belirtildi. Beykoz anadolu kavağı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü. İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı.

Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasındaki yangının kontrol altına alındığını bildirdi.

Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. Beykoz yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü. Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi. Zaten yangın kontrol altına alındı. Son dakika beykoz yangın haberleri ve beykoz yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yangın tamamen kontrol altına alındı.

Beykoz yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz gümüşsuyu mahallesi gezgin sokak üzeri bila sayılı 2 katlı binada kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı.

Diriliş Ertuğrul seti kül oldu (Beykoz Kundura'daki yangın ...
Diriliş Ertuğrul seti kül oldu (Beykoz Kundura'daki yangın ... from cdn1.ntv.com.tr
Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Yangın tamamen kontrol altına alındı. İstanbul üniversitesi i̇stanbul tıp fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Istanbul beykoz yangın i̇stanbul beykoz çavuşbaşı'nda çıkan orman yangınında 5 hektar alan kül oldu. Beykoz yangın haberleri, son dakika beykoz yangın haberi ve gelişmeleri için bizi takip edebilirsiniz. Tokatköy mahallesi sultanaziz caddesi'nde cemal nalcı'ya ait iki katlı ahşap binada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü.

Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. Alınan bilgiye göre, kavacık soğuksu gazi tufan durak sokağı'nda iki katlı bir evin üst katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, yaptığı açıklamada, beykoz'daki itfaiye beykoz'da 3 istasyondaki araçlar bu yangını söndürmeye muktedirler. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasındaki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı. Beykoz yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Son dakika beykoz yangın haberleri ve beykoz yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Beykoz yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz yangın haberleri, son dakika beykoz yangın haberi ve gelişmeleri için bizi takip edebilirsiniz. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Çubuklu Kimyasal depolarında yangın - 1975 #Beykoz # ...
Çubuklu Kimyasal depolarında yangın - 1975 #Beykoz # ... from i.pinimg.com
Kundura fabrikasındaki yangın nedeniyle çıkan dumanlar boğaz'ın her noktasından görüldü. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor.canlı yayına telefonla. Yangın tamamen kontrol altına alındı. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi. Birçok dizi ve reklam filmine de ev sahipliği yapan fabrikada çıkan yangının dumanları birçok ilçeden görüldü.

Beykoz' da yangın.3 ocak 2016 pazar.

Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. İstanbul beykoz'da bir restoranda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, yaptığı açıklamada, beykoz'daki itfaiye beykoz'da 3 istasyondaki araçlar bu yangını söndürmeye muktedirler. Beykoz'da tarihi kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz'da ahşap binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz çubuklu'da 7 katlı iş merkezinin bodrum katında kazan dairesindeki çalışma sırasında yangın çıktı. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasındaki yangının kontrol altına alındığını bildirdi. Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren. Beykoz'da iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü.

Posting Komentar

0 Komentar